loading...

آموزش تهیه باقلوای آلبالو شکلاتی-باقلوا

آموزش تهیه باقلوای آلبالو شکلاتی-باقلوا-تهیه باقلوای خانگی-آموزش تهیه باقلوای استانبولی-آموزش تهیه باقلوا – مجله هوریس

آموزش تهیه باقلوای آلبالو شکلاتی-باقلوا

باقلوا| اگر انـدکی تفکر کنیم در می یابیم که براستی در ساخته باقلوا چقدر ظرافت بکار گرفته شده است. در این مطلب آموزش ویژه ای را برای شما عزیزان فراهم نموده ایم با م در سایت هوریس همراه باشید این باقلوای لذیذ از ترکیب مغزیجات، شکلات و آلبالوی خشک ساخته شده است. مواد ضـروری برای ساخته این باقلوا انـدکی با اقسام باقلوا گوناگـون است ولی سرانجام شگفت انگیز است.

آموزش تهیه باقلوای آلبالو شکلاتی-باقلوا-تهیه باقلوای خانگی-آموزش تهیه باقلوای استانبولی-آموزش تهیه باقلوا – مجله هوریس

چنان چه انـدکی تفکر کنیم در می یابیم که براستی در ساخته باقلوا چقدر ظرافت بکار گرفته شده است. این باقلوای لذیذ از ترکیب مغزیجات، شکلات و آلبالوی خشک ساخته شده است. مواد ضـروری برای ساخته این باقلوا انـدکی با اقسام باقلوا گوناگـون است ولی سرانجام شگفت انگیز است.

باقلوای آلبالو شکلاتی
باقلوای آلبالو شکلاتی

بیشتر بخوانید: آموزش تهیه شیر برنج مکزیکی


مواد لازم:

خمیر فیلو به مقدار لازم
کره ذوب شده ۱۷۰ گرم
خلال بادام ۸۵ گرم
گردو بو داده ۷۵ گرم
پسته بوداده ۷۰ گرم
دارچین ۴ گرم
شهد عسل ۱ پیمانه
نمک به مقدار لازم
شکلات نیمه شیرین خرد شده ۱.۵ پیمانه
آلبالو خشکه بدون هسته و خرد شده ۱ پیمانه
باقلوای آلبالو شکلاتی

مطالب مرتبط:
باقلوای آلبالو شکلاتی
باقلوای آلبالو شکلاتی

طرز ساخته :

این دستور به همـان حد که شبیه باقلواست ولی طرز ساخته مختـلفی دارد. یک ورق شیرینی پزی را روی کانتر آشپزی بـزارید و با یک لایه از خمیر باقلوا (فایلو) آن را بپوشانید. روی آن کره ذوب شده مالیده و ⅓از مغزیجات خرد شده را روی آن پخش نمایید .
آن را با یک لایه خمیر فایلو پوشانده بعـد کره مالیده و ⅓ از آلبالوها و شکلات خرد شده را روی آن پخش نمایید .
این عمل را دو مرتبه دیگر تکرار نمایید (یک لایه فایلو، کره، مغزیجات، فایلو، شکلات و آلباوی خردشده، فایلو، کره،‌ مغزیجات، فایلو، شکلات و آلباوی خردشده )
از کاغذ شیرینی پزی کمک می گیریم و آن را رول می کنیم.
آن را به کمک چاقو برش زده و قطعه قطعه می کنیم و درون ظرف ویژه پخت در فر قرار می دهیم. روی باقلوا کره مالیده و اندکـی نمک روی آن می پاشیم.
باقلوا را به مدت ۵۰ دقیقه در گرما ۱۷۵ درجه سانتیگراد می پزیم تا کاملا کریسپی شده و روی آن قهوه ای طلایی شود. وقتی باقلوا را از درون فر در می آوریم روی آن شهد عسل را می ریزیم.
باقلوا را حدودا یک ساعت کنار می گذاریم تا شهد، جذب آن شود.
این باقلوا دیگه حرفی برای گفتن نمی ذاره.

در ادامه با مطالب پیشنهادی همراه ما باشید:

خواص آلوئه ورا چیست؟

اموزش مرغ بریانی تهیه سحری

۱۰ مدل برگر متنوع و خوشمزه

۷ راه آسان برای از دست دادن وزن به طور طبیعی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

CLOSE
CLOSE