loading...

آموزش تهیه شیره خرما در منزل

شیره خرما-شیره خرما در جدول-شیره خرما در بارداری-شیره خرما برای کودکان-شیره خرما بهتره یا شیره انگور-شیره خرما به انگلیسی-شیره خرما و دیابت-شیره خرما و ارده-شیره خرما طرز تهیه – مجله هوریس

آموزش تهیه شیره خرما در منزل

آموزش تهیه شیره خرما در منزل
آموزش تهیه شیره خرما در منزل

شیره خرما | در این بخش با آموزش تهیه شیره خرما شما عزیزان را دعوت به مطالعه و یادگیری این نوع آموزش می دهیم و ویژگی های بخصوص شیره خرما آشنا می سازیم با ما در سایت هوریس همراه باشید

شیره خرما-شیره خرما در جدول-شیره خرما در بارداری-شیره خرما برای کودکان-شیره خرما بهتره یا شیره انگور-شیره خرما به انگلیسی-شیره خرما و دیابت-شیره خرما و ارده-شیره خرما طرز تهیه – مجله هوریس

در۱ ماه با نوشیدن ۱ لیوان در روز با شکم خالی، ۴۲کیلو وزن ناچیز کردم این نوشیدنی نیرومند مایه می شود درطی ۳ هفته ۲۰ کیلو از دست بدهید: ۲ قاشق غذاخوری ..این نوشیدنی قوی موجب می شوداز این ترفند قبل از خواب استفاده کنید و لغایت بامداد شما ۷ کیلو از شکم از بین میرود! این غذا دشمن چربی است! ۲۳ کیلوگرم در یک ماه وزن ناچیز کردم! هر روز صبح جوش شیرین چین و چروک زیاد بهتر از بوتاکس صاف میکند!

 

آموزش تهیه شیره خرما در منزل
شیره خرما در منزل

مواد لازم

خرمای بدون هسته و کلاهک

آب جوش:به مقدار وزن خرما


بیشتر بخوانید: آموزش تهیه بامیه بازاری در منزل


طرز تهیه:

مطالب مرتبط:

خرماها را شسته و از میان نصف کنید و هسته آنرا متمایز کنید و در یک قابلمه گود ریخته و روی آن آب جوش بریزید و بگذارید نصف ساعت بماند.

بعد از این مدت قابلمه را روی گرما گذاشته و دستور دهید آب به جوش بیاید.

وقتی آب جوش آمد پایین شعله را کم کنید و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد لغایت نرم شود.

پخت را تا زمانی پیوستگی بدهید لغایت خرماها کاملا نرم شود.

سپس قابلمه را از روی گرما برداشته و بگذارید نصف ساعت دیگر در همان آب بماند.

بعد از این مدت خرماها را در صافی ریخته و با دست آرام آرام خفقان دهید تا شیره جدا شده و از صافی خارج شود.

دقت کنید که گوشت و پوست خرما از صافی رد نشود.

حال شیره را مجدد روی گرما بگذارید لغایت آرام آرام بجوشد و چگال شود.

در این مدت باید شیره را مدام هم بزنید لغایت انتها نگیرد.

آموزش تهیه شیره خرما در منزل
آموزش تهیه شیره خرما در منزل

نکات مهم:

بهتر است برای جاسازی شیره خرما از خرماهای شیره دار استفاده کنید. به کارگیری خرمای بدون شیره و خشک خیلی برای این کار مفید نیست.
دقت کنید اگر خرما خشک باشد مدت زمان پخت طولانی تر خواهد شد.
اگر غلظت شیره خرما کم باشد زود کپک میزند ، بنابراین کوشش کنید یا غلظت شیره را بیشتر کنید و یا اینکه به مقدار کم تهیه کنید.
این شیره رو درون جای خشک و خنک و درون ظرف در بسته میتونید تا یک سال نگه دارید.
ممکن است رنگ شیره خرمای خانگی اندکی طایفه تر از رنگ معمول آن باشد.

در ادامه با مطالب پیشنهادی همراه ما باشید:
. آموزش تهیه ترافل رنگی خانگی
. باطل کردن سحر با سرکه
. شکر سرخ چیست؟ خواص شکر سرخ کدامند؟
. با خواص روغن زرد گاوی بیشتر آشنا شوید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

CLOSE
CLOSE