loading...

آموزش تهیه بامیه بازاری در منزل

آموزش بامیه-آموزش بامیه عسلی-آموزش بامیه خانگی-آموزش بامیه بزرگ-آموزش بامیه زولبیا-اموزش بامیه وزولبیا-اموزش بامیه اپارات – مجله هوریس

آموزش تهیه بامیه بازاری در منزل

آموزش تهیه بامیه
بامیه

آموزش بامیه خانگی | در این بخش با آموزش تهیه شیرینی بامیه یکی از بهترین شیرینی های ماه مبارک رمضان را برای شما عزیزان فراهم نموده ایم در این ماه عزیز ما را از دعای خود خوشحال نمایید

آموزش بامیه-آموزش بامیه عسلی-آموزش بامیه خانگی-آموزش بامیه بزرگ-آموزش بامیه زولبیا-اموزش بامیه وزولبیا-اموزش بامیه اپارات – مجله هوریس

مواد لازم برای تهیه شیرینی بامیه

آرد یک مقیاس = ۱۲۵ گرم
آب ۱ پیمانه = ۲۵۰ سی سی
تخم مرغ ۲ عدد لغایت ۳ عدد
کره پنجاه گرم
شربت بار ۲ ق س
وانیل شکری یک چهارم ق چ
شربت بار به مقدار لازم (برای پیمان دادن بامیه داخلش)
شربت بار

مواد لازم برای جاسازی شربت بار

شکر ۲ پیمانه
آب ۱ پیمانه
گلاب ۴ ق غ
آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری یا جوهر لیمو ۸/۱ ( یک هشتم ) قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۲ ق س
گلوکز یک قاشق غذاخوری پر(گلوکز برای درخشان شدن بامیه ست)

بهتره نخست دوشاب را تهیه کنین. سه چهار ساعت زودتر از تعبيه بامیه حاضر ش کنین تا کاملا خنک بشه.

ابتدا شکر، آب، گلاب و آبلیمو را در قابلمه ریخته و روی حرارت بذارید. اصلا هم نزنید تا زمانیکه همه مواد بجوشه و کف کنه.

بعد شعله رو ملایم کنید لغایت شکر کاملا حل بشه. با یه قلمو که به کمی آبلیمو آغشته کردید دور قابلمه رو تمیز کنید. چون اگه همین شکرها بعدا” داخل شربت بریزه مایه شکرک زدن می شه.

آموزش تهیه بامیه
آموزش تهیه بامیه

با یه قاشق چوبی ( نه قاشق فلزی ! ) اونو هم بزنید . و ببینید شکر حل شده باشه.

بعد زعفران و چن دونه هل و گلوکز رو اضافه کنید و دستور بدین ۴ – ۳ دقیقه دیگه روی حرارت بمونه.

بین انگشتاتون تست کنین یکم باید چسبندگی داشته باشه. دقت کنید که زیاد نجوشه چون سرد بشه یکم سفت تر میشه.

شربت حاضر است. کنار بگذارید تا حسابی خنک بشه.

* آغاز آب و شربت بار و کره رو تو قابلمه ریخته و روی گرما ملایم قرار بدین.

* کره که حل شد و بمحض اینکه جوش های ریزی روی سطح آب اومد تمام آرد رو یک دفعه اضافه کنید .سریع شروع به همزدن کنید تا آرد جمع بشه.

نکته : حتما و حتما گرما رو مختصر کنید .

* با پشت قاشق خمیر رو در داخل قابلمه یا ماهیتابه پخش کنید. لغایت زمانیکه از روی حرارت بردارید بایستی مدام اینکارو انجام بدین.تقریبا ۱۵-۱۰ دقیقه طول می کشه.

* پس به ظرف دیگه ای منتقل کنید و فرمان بدین خمیر سرد بشه. در این فاصله دو سه بار خمیر رو زیر و زبر کنید لغایت به سرد شدن اون کمک کنید.

* بعد از اینکه خمیر سرد شد تخم مرغ نخست رو می ریزیم و با دست هم می زنیم. ممکنه اولش به نظرتون شل بیاد اما با هم زدن خودش رو جمع می کنه. بعد تخم مرغ دوم رو اضافه کنید.

اگر خمیر سفت بود و قابلیت ماسوره زدن نداشت تخم مرغ سوم رو داخل یه ظرف بشکونین. یکم هم بزنین. نصفشو بریزید. پس باهمزن چنددقیقه بزنین که کاملا آمیخته بشه.

مطالب مرتبط:

مواد باید بین انگاشتون چسبندگی داشته باشه و بشه ماسوره زد.

نکات مهم در تهیه بامیه مانند بازاری

برای اینکه بامیه هاتون فردای روزی که صحیح کردین هم هنوز مثل بامیه بازاری ترد و کرانچی باشه بیرونش، یه قاشق مرباخوری نشاسته ذرت توی مواد بریزین.

برای تصحیح کردن بامیه نیاز به یک قیف و یک ماسوره هست.

بهتره قیف یکبار مصرف باشه چون شستن این خمیر کمی سخته.

ماسوره ای که باهاش بامیه صحیح می کنن به ماسوره آچاری معروفه.

در موعد قطع کردن بامیه سر قیچی را چرب کنید تا خمیر بامیه به قیچی نچسبد.

جزییات اغلب : شیوه جاسازی شیرینی بامیه در خانه +مواد لازم و نکات مهم

در یه قابلمه به مقدار لازم روغن بریزید ( بهتره سطح بامیه ها رو بپوشونه).

برای احمر کردن بامیه نباید روغنش داغ باشه. پس همون نخست تو روغن سرد قیف رو فشار بدید و باقیچی مواد و بریزید و حتما حتما با گرما مختصر احمر کنید.

آموزش تهیه بامیه
آموزش تهیه بامیه

بیشتر بخوانید: روش تهیه ی املت لقمه ای


بامیه ها رو هنگامیکه روغن گرم شد و بالا اومدن هم بزنین الی یکنواخت احمر بشن

بامیه ها باید کاملا احمر و خشک بشن . نباید نرم باشن.

باز هم تکرار می کنم حرارت مختصر در احمر کردن بامیه خیلی مهمه.

بعد از سرخ شدن کامل بامیه ها، بریزید داخل صافی روغن اضافیش بره پس همون طور داغ درون دوشاب بار خنک بریزید الی شهد در اون نفوذ کنه (۲دقیقه کافیه).

بلافاصله بامیه ها رو با کفگیر از روغن توی شربت بندازین و درون شربت فرو کنین و بسیار هم توش نذارین که خمیر نشه.

فیلم آموزش تهیه بامیه در منزل:

در ادامه با مطالب پیشنهادی همراه ما باشید:

۱٫ خوراکی هایی که ویتامین D دارند

۲٫ راه تشخیص تخم مرغ سالم از تخم مرغ فاسد

۳٫ روش تهیه ی املت لقمه ای

۴٫ از خواص انبه چه میدانیم

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

CLOSE
CLOSE