loading...

آموزش پخت کیک گوشت

شیوه پخت کیک گوشتی

کیک گوشتی
کیک گوشتی

کیک گوشتی | در این مطلب با آموزش کیک گوشتی غذایی لذیذ و پروتئینی می پردازیم و طرز جاگذاری در قالب را آموزش می دهیم. این غذای لذیذ را در سایت هوریس آموزش ببینید. آموزش کیک گوشتی بدون فر و کیک گوشتی عکسو طرز تهیه کیکهای گوشتی و طرز تهیه کیک گوشتی و همچنین کاپ کیک گوشتی و پخت کیک گوشت و دستور پخت کیک گوشت را با ما همراه باشید.

مواد لازم برای پخت کیک گوشت :

نمک و فلفل سياه به ميزان لازم
ادويه به ميزان لازم
بکينگ پودر نصف قاشق چایخوری
روغن ۱/۲ ليوان
ماست ۱ ليوان
آرد سفید ۱٫۵ ليوان
تخم مرغ ۴ عدد
پياز متوسط ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگي ۲ قاشق غذاخوری
قارچ ۳ عدد

آموزش تهیه مواد اصلی کيک:

پياز را تفت می دهيم تا سخیف و به سمت طلايی شدن برود و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می دهيم. قارچ اسلايس شده را در زاویه ای از تابه اضافه می کنيم و کمی تفت دیتا و در نهايت رب و ادويه و نمک و فلفل را می زنيم. انتها ليوان آب اضافه کرده و فرمان می دهيم آب مواد کشيده شود.

آموزش جاسازی مواد کيک:

تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنيد تا يکدست و حباب دار شود. ماست و روغن (نصف ليوان) و نمک و فلفل را اضافه کرده و با همزن مجددا می زنيم تا يکدست شود. بکينگ پودر را با آرد آمیخته کرده و دوبار الک می کنيم و به مواد اضافه می کنيم.

قالب ۲۰ سانت را حاضر کرده و ديواره های آن را چرب می کنيم. نیم مايه کيک را تو قالب ريخته و مواد ميانی کيک را که از پیش آماده کرده ايم به عنوان لايه وسط می ريزيم. سعی کنيد به ديواره قالب نريزيد. سپس باقی مايه کيک را روی آن ريخته و در فری که ۱۰ دقيقه گرم کرده ايم با شعله ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۵۰ دقيقه در طبقه میانی قرار می دهيد. اندازه این پروانه برای ۵ نفر خوب است و اين کيک يک دسر عالی برای عصرانه و مهمانی ها خوب است.


بیشتر بخوانید: بهترین شیرینی مخصوص عید نوروز ۹۷


کلمات کلیدی مرتبط

  • کیک گوشت

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

CLOSE
CLOSE