چگونه هاله نورانی را ببینیم؟
چگونه هاله نورانی را ببینیم؟
در قسمت های قبل از تاریخچه کشف هاله و اینکه هاله انرژی چیست و چه اثرات و نشانه هایی دارد گفتیم و به اینجا می رسیم که اگر عده ای می توانند هاله نورانی را ببینند چرا ما نبینیم؟ در اینجا تمرینی به منظور فعال سازی هاله بینی برای شما قرار داده ایم.
این تمرین به این منظور طراحی شده است که هاله را برای اولین بار مشاهده کنید، و یا دیدن هاله را تمرین کنید. انتخاب شرایط مناسب مهم است، زیرا نه تنها هاله را بهتر میبینید، بلکه بهتر میتوانید به آنچه میبینید اعتماد کنید. اول: از شخص مورد مطالعه بخواهید که روبروی یک زمینهی سفید و ساده با نوردهی بسیار ملایم بایستد. یک زمینهی رنگی، رنگهای هاله را تغییر میدهد و در نتیجه شما به دانش بیشتری دربارهی ترکیب رنگها نیاز پیدا میکنید. ترکیب رنگهای زمینه و هاله گاهی میتواند در تفسیر رنگ هاله مشکل ایجاد کند. دوم: نقطهای را برای نگاه کردن انتخاب کنید. وسط پیشانی نقطهی مناسبی است. این نقطه، محل چاکرای پیشانی یا چشم سوم است.
در بعضی از فرهنگها (در هند) در این محل علامتی میگذارند. در زمان قدیم چنین علامتی بیننده را دعوت به نگاه کردن و مشاهدهی هاله میکرده است. سوم: برای مدت ۳۰ تا ۶۰ ثانیه یا بیشتر به این نقطه نگاه کنید. چهارم: بعد از ۳۰ ثانیه، در حالی که هنوز به همان نقطه نگاه میکنید، محیط اطراف را با دید محیطی خود بررسی کنید. ادامهی تمرکز بسیار مهم است. در برابر وسوسه نگاه کردن به اطراف مقاومت کنید. شما باید ببینید که زمینهی اطراف شخص روشنتر و دارای رنگی متفاوت با قسمتهای دیگر زمینه است.
این ادراک شخصی شما از هاله است. هر چه تمرکز شما طولانیتر باشد، هاله را بهتر خواهید دید. به یاد داشته باشید که تمرکز روی یک نقطه با تجمع اثر نوسان هاله در چشم شما حساسیت را افزایش میدهد. پنجم: اکثر تمرینهای پیشرفتهی مشاهدهی هاله، در تاریکی کامل انجام میشوند، اما نیاز به ساعتها تمرکز و تمرینهای منظم و اصولی دارند.یک عکس فوری از یک هاله:بعد از تمرکز به مدت کافی و در حال دیدن هاله، چشمانتان را ببندید. برای یک یا دو ثانیه فقط هاله را خواهید دید. آماده باشید، شما فقط یکی دو ثانیه فرصت دارید و پس از آن سلولهای حساس به نور از نوسان باز میایستند و ارسال پیامهای بینایی به مغز متوقف میشود. اگر این فرصت کوتاه را از دست بدهید، ناچارید دوباره تمرکز را آغاز کنید.
مطالب مرتبط:
سعی کنید بفهمید که باید با چه سرعتی چشمانتان را ببندید.مشاهدهی هالهی دیگران:بهترین روش این است که مستقیماً به چاکرای پیشانی (چشم سوم یا چشم عقل، که به فاصلة ۵/۱ سانتی متر بالای بینی، بین چشمها قرار دارد) نگاه کنید و برای حداقل ۳۰ تا ۶۰ ثانیه وضعیت ذهنی خود را در حالت تمرکز قرار دهید، که تکنیک آن در بالا توضیح داده شد. من با نگاه کردن به چاکرای گلو و قلب نیز همین نتایج را بدست آوردهام. به هر حال اگر شما روی سینهی کسی تمرکز کنید، چنان غیر معمول به نظر میرسد که شخص مورد مطالعه معمولاً بسیار معذب میشود. وقتی به چاکرای پیشانی کسی نگاه میکنید، عملاً میتوانید گفتگو را نیز ادامه دهید.در این مورد هم زمینهای با نور خیلی ملایم و بدون سایه بهترین نتیجه را میدهد. با تمرین بیشتر، هر زمینهای با نور یکنواخت (مانند آسمان آبی) برای کار شما مناسب خواهد بود.
مشاهدهی هالهی خود:روبروی یک آینه با اندازهی مناسب به فاصلهی ۵/۱ متر از آینه بایستید. در آغاز کار بهتر است زمینهی پشت سر شما سفید و ساده و بدون سایه باشد. نور محیط باید خیلی ملایم و یکنواخت باشد. دستورهای بالا را برای دیدن هاله دنبال کنید. هر روز حداقل به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تمرین کنید، تا حساسیت شما افزایش یابد و دید هالهای شما پیشرفت کند.دید هالهای و پس تصویرها:یکی از سئوالهایی که اغلب در کلاسهای هاله شناسی پرسیده میشود، این است:«آیا چشمان من به من حقه میزنند؟»جواب منفی است.
شما فقط یاد گرفتهاید که به آنچه چشمانتان قادرند انجام دهند، توجه کنید. حسگرهای نور در چشم ما (سرخ، سبز و آبی)، حسگرهای نوسان هستند، که دارای حافظهاند. اهمیت حافظه در این است که آنها میتوانند تا چند ثانیه پس از قطع تحریک بینایی به نوسان ادامه دهند.حافظهی تحریک بینایی اغلب به عنوان پس تصویر درک میشود. پس تصویرها شکلی دقیقاً یکسان با تصاویر اصلی دارند. پس تصویر جسمی که بوسیلهی هالهاش احاطه شده است، بزرگتر از تصویر اصلی است. افزایش اندازهی پس تصویر، ناشی از نوسان هاله است و عملاً نشان دهندهی یک عکس فوری از یک هاله است. بنابراین خیلی مهم است که هنگام تماشای هاله، روی یک نقطه تمرکز کنیم و در برابر وسوسهی تغییر نقطهی تمرکز تسلیم نشویم، در غیر این صورت تصویر هاله با پس تصویر جسم اشتباه خواهد شد.
منبع:اینترنت
نورانی باشید
کلمات کلیدی مرتبط
- دانلود کتاب متافیزیک و هاله نورانی
- چگونه هاله خود را ببینیم
« دانلود برترین کتابها »