loading...

ماده اولیه گوشت گیاهی در کبابی ها

ماده اولیه گوشت گیاهی در کبابی ها

با سلام. در این پست قصد داریم به تحلیل و بررسی ماده اولیه گوشت گیاهی در کبابی ها بپردازیم . اخیرا در هر گوشه کنار شهر ها نگاه میکنیم شاهد برپایی آشپز خانه ها و کبابی هایی با عناوین و منو های مختلف  هستیم که معلوم نیست ماده اولیه گوشت آنان دقیقا چیست ؟

 

گوشت گیاهی در کبابی ها
گوشت گیاهی در کبابی ها

در حالی که مسئولان قسمـت خصوصی از وجود گوشت گیاهی کیلویی ۷۰۰۰ تومانی و چلوکباب ۱۰۰۰ تومانی در بازار خبر داده بودند، وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی تولید اقسام گوشت و محصولات پروتئینی، خبری از این مساله ندارد.

به گزارش ایسنا، چندی پیش رییس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپزندگان مشابه ضمن هشدار نسبت به استفاده اسانس‌ها و مزه ‌دهنده‌های سرطان‌ زا در واحدهای غیرمجاز، بیان کرد: حتی دنبه و چربی کیلویی ۱۳ هزار تومان است حال چطور می‌شود گوشتی به نام گیاهی و به نام استاندارد و به هزینه ۷۰۰۰ تومان وارد بازار شود که با هر کیلوی آن می‌توان ۱۰ سیخ کباب ساخته نمـود که با احتساب برنج هندی و ظرف یک‌بار استفاده غیراستاندارد در نهایت هزینه یک پرس چلوکباب حدود ۱۰۰۰ تومان می‌شود.

به گفته محمدی، عده‌ای این چلوکباب را به هزینه ۳۰۰۰ تومان می‌فروشند ولی می بایست دقت داشت این نوع غذاها مـوارد و بیماری ‌های متعددی می‌تواند برای مردم به همراه داشته باشد. پس مصرف‌کنندگان غذای بی‌کیفیت و ارزان خریداری نکنند و سراغ واحدهای بدون جواز نروند، چرا که این نوع محیط‌ها به واسطه نبود نظارت روی کارشان، می‌توانند به هر شکلی کار کنند.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که بعضـی مسئولان وزارت جهاد کشاورزی علی‌رغم پیگیری‌های زیاد خبرنگار ایسنا، حاضر به پاسخگویی در این زمینه نشدند. ولی محمدرضا ملاصالحی – رییس مرکز اصلاح نژاد دام وزارت جهاد کشاورزی – در این زمینه به خبرنگار ایسنا گفت که احتمالا منظور از گوشت‌های گیاهی، کنجاله سویا باشد که سال‌هاست به عنوان جایگزین گوشت بوسیـله بعضـی افـراد که دچار بیماری ‌های خاص می باشند یا نمی‌خواهند به هر دلیلی گوشت قرمز استفاده کنند، مورد بهره گیری قرار می‌گیرد.

وی با بیان این‌که تولید گوشت گیاهی در کشور نداریم و هیچ اطلاعی در این زمینه در دسترس نیست، افزود: پرسش اینجاست که چنین واحدهایی جواز خود را از چه سازمان، نهاد و ارگانی می‌گیرند و چطور می‌شود کنجاله سویا را در دمای بالا کباب کرد، چرا که این محصول چنان چه به عنوان گوشت گیاهی مدنظـر باشد در گرما ساخته کباب کوبیده نمی‌تواند دوام بیاورد و می‌سوزد.

و اما همچنان معلوم نیست که چه ارگانی و در چه زمانی قرار است به این موضوع نظارت داشته باشد و کنترل کند که این گوشت گیاهی دقیقا ماده اولیه  اش چیست ؟ و این کبابی ها از کجا آن را تهیه می کنند .

سپاس از توجه و همراهی شما مخاطبان عزیز . ما را با مطالب دیگر سایت پیگیر باشید

 

لینک مرتبط:

کاربردهای آلوئه ورا برای سلامت و زیبایی

۵ غذا برای سلامت چشم

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

CLOSE
CLOSE